Over Diana

Ik ben 45 jaar en ‘zit’ al m’n hele leven in de bloemen. Op m’n negentiende had ik in Den Helder al mijn eerste eigen winkel, en later ook in Oegstgeest. Maar op m’n zestiende liep ik al mijn eerste stage in deze b(l)oeiende branche. En behalve dat ik verliefd werd op de bloemen, viel ik ook als een blok voor die leuke Engelsman, Paul Appleyard.

Nu, 26 jaar later, trekken we de stoute schoenen aan en starten we samen ‘Diana’s bloemen’ aan de Kennedylaan. We vormen een goed team. Paul is de rustige factor en ik ben meer de stuiteraar. Ik zorg graag voor de vrolijke noot en gelukkig kan ik in bloemen al m’n creativiteit kwijt: wat m’n hoofd denkt, maken m’n handen. En wat nog grappig is om te vermelden: Paul is opgeleid als vliegtuigbouwkundige, maar heeft zijn hart verloren aan tuinplanten en kamerplanten. En aan mij natuurlijk.

Klanten treffen dus pure passie aan in onze winkel. En ervaring. Want samen brengen we ruim vijftig jaar kennis en ervaring in, vanuit alle uithoeken van de bloemen- en plantenbranche.

We hopen dan ook dat klanten ons weten te vinden. En dan zullen wij onze uiterste best doen om iedere klant tevreden te te houden! Dus wat mij betreft, tot ziens op de Kennedylaan.